ידעתם שיש חובת הסכם ממון לכל הזוגות אשר מתחתנים בישראל?

אכן כן, לכל זוג בישראל אשר התחתן לאחר שנת 1974 יש הסכם ממון, גם אם אותו זוג לעולם לא חתם על הסכם ממון מרצונו. סעיף 3 לחוק יחסי ממון, קובע שלכל זוג שהתחתן, ולא חתם על הסכם ממון מיוזמתו, יחול עליו הסכם הממון הקבוע בחוק. בנסיבות כאלה, רצוי (ואף מתבקש), לערוך הסכם ממון נכון ומותאם, בעבור צורכי בני הזוג ולא להסתכם בהסכם הממון אשר מחייב החוק, שייתכן ואינו נכון בעבורכם. 

הסכם ממון כדאי לערוך במשרד שמנהל הליכי ליטיגציה

משרדנו מייצג בבתי משפט מדי יום. לא לכל עורך דין יש ניסיון ממשי בייצוג בבתי משפט. הסכם ממון הינו חוזה, אשר עריכתו הינה שלב ראשון. בבוא היום, אחד המבחנים המשמעותיים של הסכם הממון, הינו כמובן האם הוא יצלח תקיפה משפטית או לא. משרדנו בקיא בהליכי ליטיגציה ותקיפה של הסכמי ממון, ומכאן מחזיק בידע חשוב המסייע בעריכת הסכם ממון שיעמוד במבחן בית המשפט.

הסכם ממון עושים על ידי עורכי דין הבקיאים ומנוסים בעריכת הסכמי ממון

בכל הסכם ממון שמשרדנו עורך, מעורבים שני עורכי דין מנוסים, בוגרי אוניברסיטת תל אביב. אתם הלקוחות, יכולים להיות סמוכים ובטוחים שעורכי דין מנוסים עם בקיאות רבה בהסכמי ממון, עורכים בעבורכם את הסכם הממון במקצועיות. לעורך דין רון פיין, תשעה תארים אקדמיים וניסיון מקצועי רב. 


החשיבות של הסכם הממון היא רבה

הסכם הממון אינו רק מסמך ששמים במגירה, "למקרה ש...". הסכם ממון לא נכון, יכול לפגוע במרקם היחסים בין בני הזוג. במקרה כזה, הסכם הממון יכול להיות גורם אשר מפריע למערכת היחסים בין בני הזוג, ואף לעיתים לפגוע ואף ליצור את הקרע בין בני הזוג. על כן יש חשיבות לערוך הסכם ממון נבון, מותאם ומושכל. כזה אשר ישרת את בני הזוג, יותאם לרצונות שלהם בהינתן מצבת הנכסים, כושר ההשתכרות, צבירת נכסים עתידית וכדומה.